Meistä

Hessu
huhtikuunalku13 039

FI MVA Chirpy Krypton
s. 12.12.2010
rotu: Kooikerhondje
emä: Manusia’s Yoska
Isä: Estaika’s Cyrus
Terveys: Lonkat A/A
Polvet 0/0
Silmät terveet
Säkä: n. 43,5 cm
Näyttelyistä FI MVA, 1x CACIB, 1x Varasert
Agility: Maksi3, 2x SERT-A

Luonteeltaan Hessu on maailma ihanin perhekoira, joka ei hötkyä turhasta ja osaa ottaa asiat lunkisti. Se rakastaa uuden oppimista ja on aina häntä heiluen tekemässä yhdessä. Hessun ruokahalu on pohjaton ja aina se on siellä, missä on ruokaa. Syvästä unesta heräämiseen ei tarvita kuin jääkaapin oven aukaiseminen. Erityissuosiossa on myös metsässä vapaana juoksentelu, jota Hessu tekee päivittäin monta kertaa. Lenkkien loputtua metsän jokainen lintu on ajettu häkkiansaan. Pohjimmiltaan Hessu on todellinen laumasielu, jolla kaikki on hyvin kun lauma on koolla. Toisinaan Hessu saa melko erikoisia päähänpistoja, joille ei voi kuin nauraa jälkikäteen. Hessu on kaikkea sitä, mitä ensimmäiseltä koiralta toivoa saattaa.

Agilitykentällä Hessun sisältä kuitenkin kuoriutuu pieni riiviö, joka hyppii vasten, kerjää nakkeja ja ennenkaikkea huuta. Radalla se haukkuu vielä vähän lisää, käy tarkastamassa kontaktit palkkojen varalta sekä juoksee sinne ja tänne kuin viimeistä päivää. Jostain syystä agility onkin muotoutunut päälajiksemme. Nykyään kisaamme maksikolmosissa, tosin vaihtelevalla menestyksellä.

Näyttelyissä ollaan käyty FI MVAn verran. Rallytokossa Hessu on haukkunut ykköstuloksen ja tuomarilta kommentit ”Koira osaa, mutta kun rauhoittuu, niin osaa ilman ääntä”. Tokoa on tehty lähinnä omaksi iloksi. Erilaisten temppujen tekeminen ja opettelu on yksi Hessun mielipuuhista ja Hessu osaakin ”kaikkea turhaa”.

Minä
Hihnan toisessa päässä riuhtoo Veera, yläastetta käyvä neiti. Vapaa-aikana minut yleensä tavoittaa joltakin kentältä tai radalta treenaamasta, koiran kanssa tai ilman. Kaiken koiramaisen lisäksi lähellä sydäntä ovat yleisurheilu ja lentopallo, sekä talvisin suksiminen. Kuten myös agilityssä, on omalla urheilu-uralla tavoitteena tulla mahdollisimman hyväksi.

Dream big. Work hard.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s