FI MVA Chirpy Krypton 12.12.2010-20.10.2014

Kevättalvi 2012 132.jpgLoma maailman toisella puolen loppui suureen suruun. Munuaistulehdus oli Hessua vahvempi. Taistelija nukahti ikiuneen.

Lepää rauhassa Hessu. Meillä kaikilla on kova ikävä.

Advertisement

10 thoughts on “FI MVA Chirpy Krypton 12.12.2010-20.10.2014

  1. Hessu… En olisi sille tällaista toivonut. Kuten kauniisti aiemmin kirjoitit, Hessu tiesi olevansa maailman ihanin, taitavin ja rakkain koikkeri. Mikä syksy… Minullakin on noita koikkereita iso ikävä. Tuntuu niin epäoikeudenmukaiselta ja epätodelliselta. Muuta en oikein osaa sanoa.

  2. Lämmin osanotto meiltä. Seurasin blogianne suurella mielenkiinnolla, ja teitte vaikutuksen sinnikkyydellänne ja yhteistyöllänne. Niin moni asia jäi kesken… Voimia suruun.

  3. Voi miten surullista 😦 Seurailin kisauraanne alusta asti ja ihailin asennettasi Hessun kanssa harrastamisessa, ja olenkin varma että Hessu sai elää hyvän elämän rakastettuna koirana. Harmi, että tämä päättyi näin. Osanottoni ja voimia teille suruun!

  4. Suuret ja välittävät osanotot teidän perheelle. Hessu oli ihastuttava persoona, heijasteli sillä varmasti omistajansakin piirteitä. Rakkaudella kasvatettu ja opetettu poitsu, ja teidän yhteistyötä oli aina ihana seurata milloin näyttelykehän, milloin aksakentän laidalla. Hessu sai varmuudella elää kanssanne täyttä elämää ja elää eteenpäin vielä kahdessa pennussaan.

  5. Olen niin pahoillani, Veera. Suuret osanotot koko perheelle ja voimia surutyöhön. Yhdyn ylläoleviin kommentteihin – sinnikkyytenne ja yhteistyönne oli ihailtavaa katseltavaa. Niin kovin surullista, että yhteinen taipaleenne jäi näin lyhyeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s