Blogivuosi

Aprillipäivä oli tänä vuonna tylsä. En joutunut yhdenkään pilan kohteeksi tai tehnyt yhtäkään pilaa. Ainoa asia, jota ihmettelin, oli aamun lehdessä juttu some-verosta. Toista oli viime vuona, jolloin olin jo oitis menossa testaamaan Googlen uutta sovellusta, GoogleNosea…

Sen sijaan blogin perustamisesta tuli aprillipäivänä kuluneeksi vuosi. Nyt tettiviikolla ja ärhäkän flunssan kourissa (niin, kuka kehui juuri viikonloppuna olleensa neljä kuukautta terveenä…) on aikaa kurkata hieman mielenkiintoisia tilastoja blogiin liittyen.

Blogia on katseltu yhteensä vuoden aikana 2852 kertaa. Jokaista artikkelia kohden on kertynyt keskimäärin 44 sivunnäyttöä. Se ei ole paljoa, mutta enemmän kuin oletin. Kuvittelin, että jorinani  eivät kiinnostaisi ketään. Toisin kuin jotkut muut bloggaajat, en tavoittele paljoa lukijoita tai kommentteja. Blogi on vain minua itseäni varten.

Eniten klikkauksia blogi on kerännyt heinäkuussa ja vähiten tämän vuoden maaliskuussa. Julkaisuiden ja kävijöiden määrällä on suora yhteys. Suosituimmat artikkelit ovat olleet Viuhahdus vain ja Lasikengätön tuhkimotarina.

Todella mielenkiintoista, että blogiin on ajauduttu myös ulkomailla. Vierailuja on tullut mm. Yhdysvalloista 30 kertaa ja Itävallasta 20 kertaa sekä satunnaisesti esimerkiksi Puolasta, Ransakasta, Virosta ja Ruotsista.

Blogiin löydetään yleisimmin Krumin ja Mikon blogeista. Karkeasti sanottuna puolissa sivunnäytöistä nämä blogit ovat viittauksena. Hakusanoissa ykköstilaa pitää odotetusti sana koohoilua. Blogiin on eksytty myös todella erikoisilla hakusanoilla, kuten tiukat käännökset agility YouTube (peräti kolme kertaa), hessu pitkä jalaka, tyttö ja poikakoira yhdessä sekä viuhahdus video.

Nettimaailma on ihmeellinen. Aivan pimeä. Käsittämätön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s