Toiset menee sekaisin tyttökoirista

Hessusta on tullut ärsyttävä. Kaiken aikaa Hessu vain kaipaa tyttöjensä perään. Se vinkuu maatessaan olohuoneen matolla. Se vinkuu ja ulisee lenkillä. Ja mikä pahinta, se ulisee yöllä. Naapurustossa neljällä tytöllä on juoksut.

Eilen epiksissä hallilla oli juoksuinen narttu. Häkissä Hessu vinkui. Odotellessa omaa vuoroa se vinkui. Lähdössä se katseli tyttöä kaipaavasti. Ihme kyllä, radalla se teki kuin mitään ei olisikaan. Teimme kivan nollan ja sijoituimme toisiksi heti ykkösluokan aikatasoituksen saaneen koiran jälkeen. Hessu ei kuitenkaan kulkenut aivan täysiä ja haukkui koko radan. Videota löytyy Lumian uumenista, mutten saa sitä sieltä ulos. Kun juoksunartut ensi vuoden alusta sallitaan kisoissa, me voidaan sanoa hyvästit haaveille huippusuorituksista.

Tämän vuoden puolella olisi vielä yhdet ohjatut treenit, mutten teidä mennäänkö. Talvitauko tulee todellakin tarpeeseen. Suunnitteilla on kuukauden totaalilepo aksasta ja kaikesta aksaan viittaavasta. Jaksetaan sitten koko kevät ja kesä kisata ja treenata.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s